razvanbb

vineri, 16 octombrie 2020

Îmi doream un covrig cu mac

De fapt nu unul ci doi. Dar na, eram prin centru, mi-am lăsat soția pe la Amzei să își facă de cap cu autoritățile și am zis că trebuie să-mi fac acest moft.

Și caută fratele vostru alb loc de parcare legal vreo 10 minute. M-am învârtit pe străduțele alea aglomerate de mi-a ieșit pe nas, în ideea că nu dau eu 5 lei pe parcare pentru un covrig de 1,5 lei. De fapt doi.

Și iată că după ce am cedat psihic, parchez eu tacticos pe un loc de parcare d-ăsta bun de 5 lei ora și aștept să vină doamna să-mi ridice banii care atârnau cu greutatea unui plumb în portofelul meu și mă deranjau. Un minut mai târziu, ușor iritat, mă duc eu spre ea cu o bancnotă întinsă. La care ea mă-ntreaba:

– E electrică?

– Da!

– Păi aveți parcare gratuită în centru!

De nervi mi-am luat 4 covrigi! (pe care i-am împărțit cu soția, desigur, că așa am jurat când am făcut schimb de verighete).

5 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Aparat de igienizare a mainilor fara contact, cu senzor de miscare

Produs din oferta E-Day.ro

119,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. Mare branza! Parcare gratis gaseste oricine, o lasai in fata covrigariei pe avarii ca orice om civilizat. Daca primeai covrigii gratis era o scoatere.

  2. Doamne, nu mai pot de pofta, ce as mai manca acum 1000 de covrigi cu susan sau seminte sau cascaval… chiar si cu mac, hai… din aia romanesti, moi, cat mai calzi si cu miez pufos, nici dulci nici sarati, cu miros de acasa… da da da. Covrigi si cirese ca in Romania nu exista nicaieri in lume.

  3. Ce nu reiese din text: dupa ce ai dat târcoale 10’ sa cauti loc de parcare, ai mai avut baterie sa te intorci acasa?
    Asta pare a fi un mic impediment intr-un oras aglomerat; dar cred ca solutia prezentata de un cititor anterior ar fi functionat foarte bine oricum. Cu toate astea, stim ca militezi pentru un trafic civilizat, asa ca la tine nu se aplica aceasta solutie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.