În septembrie 2010 mă apucă nebunia că nu mai vreau rucsac și mă apuc să caut genți de umăr.

Reușesc după un scurt studiu să mă decid asupra mărcii: Booq. Și de aici începe declinul. 🙂

Îmi cumpăr două șmecherii: o geantă pentru ipad și o geantă pentru macbook air.

La două zile după achiziție, mă afișez cu ea la o conferință de online. Când mă întorc acasă, constat cu stupoare că gentuța este descusută într-un colț:

Ce am avut în interior? Un iPad și două camere mici de mașină. Greutate totală 1201 grame:

Se mai întâmplă, defect de fabricație… zic eu atunci. De atunci n-am mai folosit-o și o țin în portbagaj cu tot cu factură să o duc la reparat.

Bine că n-am dus-o. Ieri la aproape 5 luni după achiziție, se rupe și geanta de laptop. Mai bine zis mânerul pe care-l folosec doar atunci când o dau jos sau o pun pe umăr. Că în rest ea stă atârnată în stilul poștaș de umărul meu vânjos. 🙂

Ce car în ea? Păi un macbook air și o husă cu accesorii (încărcătoare și alte prostii). Greutate totală 2283 de grame:

Gențile m-au costat în total 693 lei. Că sunt și scumpe deci și bune… NOT! Sunt foarte mișto făcute și compartimentate, dar la capitolul calitate și rezistență sunt foarte proaste. M-am convins. Am avut la viața mea tone de genți și de firmă și chinezării de pe la conferințe. Nici măcar cu cele din urmă n-am avut astfel de probleme.

În concluzie, n-a fost o problemă de fabricație ci așa sunt ele mai proaste din punct de vedere calitativ.

Problema mea este alta. Mă duc acum cu ele în garanție. Ce o să facă? O să mi le repare sau o să-mi dea altele la fel de proaste. Deci, practic, tot cu banii aruncați pe geam rămân.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • rucsac booq