În primul și primul rând suportul de brad. Eu am un model identic cumpărat de la Bricostore/depot sau cum îl cheamă care a costat aproape 200 lei. Ăsta de la Lidl e 90 de lei și pare și mult mai solid (o copie bine făcută și sănătoasă). Practic are o deschidere foarte largă, nu mai trebuie să cioplești bradul, prinderea se face cu ajutorul a patru piciorușe solide care cuprind baza pomului și e și recipient pentru apă pentru a ține bradul proaspăt cât mai mult timp.

În al doilea rând pistolul de lipit cu plastic topit fără fir! Eu am ceva asemănător cumpărat de la Dedeman (Steinel cred) cu 250 lei. Ăsta de la Lidl e 60 lei. L-am testat și topește batoanele cum trebuie și lipește la fel ca ăla de 250 lei. Și e important că e cordless și poți să-l pui la încins după care să te plimbi cu el prin casă și să lipești pe unde ai treabă. E foarte util pentru proiecte DYI. Mi-am luat unul ca să fie pentru că pare o copie reușită. 🙂

 
Al treilea produs este capsator cu acumulator. E un capsator din ăla care înfige capse în lemn și alte materiale pentru a le prinde. Nu e capsatorul clasic de hârtie pe care îl aveți la birou. Eu am unul mecanic de la Dedeman (cred) cu care capsez firele pe pereți (rigips) sau mobilă. Bine, cel mecanic pe care-l am merge și cu capse rotunjite. Ăsta de la Lidl de 90 de lei merge doar cu capse dreptunghiulare de două dimensiuni. Cumva varianta lor e mai bună pentru că are o siguranță care nu lasă aparatul să împuște capsele dacă nu este împins pe o suprafață. Cel mecanic pe care-l am îl poți folosi să tragi cu capse în aer ceea ce e un pic periculos. Oricm, sunt mulțumit de cel de la Lidl. Eram pe deplin satisfăcut dacă mergea și cu capse rotunjite ca să pozez cablu cu el.

Și ultimul produs este o instalație de LED-uri pentru brad sau decorat diverse prin casă sau afară. Instalația este construită și pentru exterior și știe automat să funcționeze 6 ore după care să ia o pauză de 18 ore. Practic când băgați în priză jucăria stabiliți startul pentru perioada din zi/noapte în care vreți să funcționeze timp de 6 ore luminițele. Mi se par foarte practice și arată foarte solid construite. Costă 50 de lei și se găsește în variantele de 180 și 200 de LED-uri.