Am zis să scriu acum la cald pentru că abia ce l-am primit și l-am și folosit. Sunt unul dintre cei care urăsc să facă omleta pentru că nu știu să o întoarcă și o strică și o transformă în scrambled eggs.

Așa ca aparat e o construcție simplă ca și făuritorul de burgeri. Arată la fel ca un toaster dar cu alte forme. Nu are buton de pornit oprit și practic sunt două rezistențe cu un termostat care încălzesc formele alea.

Oricum, destul de robust.

Am preparat o omletă din trei ouă, un ardei și o ceapă mică și am turnat aluatul în cele două forme. Asta pare că este cantitatea, trei ouă. (nu scrie în instrucțiuni)

Zece minute mai târziu

Omleta s-a umflat și era rumenită. Da, temperatura la care este gătită este destul de mică și asta ajută să nu se ardă pe fund.

Față verso

Arată destul de bine. Dar de frică să nu se ardă cred că am scos-o mai repede. Mai mergea lăsată la gătit încă vreo 2-3 minute.


Ce rămâne după?

O suprafață destul de curată. Am fost chiar impresionat. Pare că se curăță chiar ușor. Vom vedea cum se va manifesta în timp după mai multe utilizări.

De unde?

Eu l-am cumpărat de pe Amazon UK de aici cu 12,99 GBP + transport. Livrare a doua zi prin UPS.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • aparat gofre