Pe numele ei mic Adela. Pe numele ei de familie Dan. O mică misandră care iubește bărbații. Mie așa mi se pare. Mi se pare că ne face un bine. Mi se pare că a pus pe masă un manual de utilizare a bărbatului cu multe pilde scoase la suprafață cu ajutorul unor povestioare.

M-am apucat de citit cartea Adela Spune, carte lansată astăzi. După 40 de pagini m-am oprit pentru a scrie aceste rânduri. N-am mai rezistat! Aproape tot ce scrie acolo este adevărat! Oricât ne-am da noi de sofisticați, nu ne place piureul cu trufe și suntem înnebuniți după viața simplă. Mă regăsesc și în treaba cu trei pași. Dacă am o listă cu mai mult de trei produse ce trebuie să le cumpăr de la Mega Image-ul de la parter trebuie neapărat să-mi notez. Nu sunt în stare să țin minte până cobor trei etaje iar contactul cu rafturile îmi golește toată memoria pentru că sunt lovit vizual de alte sute de produse.

Da, îmi place cartea deși Adela zice că se aștepta la mai multă susținere feminină. E bună și pentru bărbați (cartea 🙂 ). E bună din punct de vedere psihologic. E bună pentru că ne putem da seama că așa suntem noi construiți și nu are sens să ne chinuim să trăim altfel.

Cartea o recomand cu căldură și tuturor femeilor. Veți înțelege exact că tot ceea ce facem noi greșit este de fapt în firea noastră și nu o facem intenționat. Veți înțelege cum funcționăm și o să vă fie mai ușor să ne manipulați. Veți fi muuuult mai relaxate.

Povestiorele sunt scrise foarte simptic, fără pasaje lungi plictisitoare și cu glumițe răutăciose plasate la fix în fiecare frază aproape. 🙂

Cartea se poate comanda aici. Costă 25 lei + 15 lei transportul.

E o carte care se citeste pe nerăsuflate, o carte numa’ bună de făcut și cadou și cred că poate fi folosită pentru a înveseli atmosfera unor întruniri cu diverse ocazii (ceai, băută, bârfa de la prânz sau adunarea de dimineață de la automatul de cafea).

10850276 892343154124005 1395838382708376272 n