Ziua de vineri este mult mai relaxată din punct de vedere job. Toată lumea se gândeşte că vine week-end-ul şi totul decurge mai uşor şi mai lin. Tendinţa generală este de a amâna ce se poate pe luni :). Până şi marea invenţie de „casual Friday” sugerează acelaşi lucru. Vineri dimineaţa parcă începe altfel faţă de celelalte zile lucrătoare. Nu este o regulă general valabilă dar în majoritatea cazurilor este altfel.

Ce ne aduce în această stare? Părerea mea că cele 8 ore până la week-end. Faptul că anticipăm o perioadă de relaxare de două zile s-ar putea să ne facă viaţa un pic mai frumoasă.
Dar dacă am putea să extindem această stare la întreaga săptămâna? Să ai colegi şi clienţi relaxaţi? N-ar fi minunat?

Exista un device care ar putea să inducă această stare încă de luni. Este o jucărie care-ţi arată câte ore, minute şi secunde mai sunt până începe week-end-ul. Altfel ne-am face treaba dacă luni dimineaţa am vedea pe ceas că mai sunt 105 ore până vineri la ora 18. Oare? Acum depinde de firea fiecăruia dintre noi. S-ar putea totuşi ca cele 105 ore să constituie un factor deprimant. Dar poate totuşi este util pentru restul săptămânii. Oricum ziua de luni e grea prin tradiţie.
Jucăria poate fi folosită şi invers pentru workaholici. Se poate seta să arate timpul rămas până luni dimineaţa :).

O descriere detaliată găsiţi aici: http://www.lazyboneuk.com/products/Weekend-Clock.html?setCurrencyId=1

A da! Şi are şi un cesuleţ într-un colţ.
Week-end plăcut!
Răzvan