razvanbb

miercuri, 5 august 2020

De trei ani de când locuim cu chirie la casă, săptămână de săptămână,

 am pus o bancnotă de 5 lei sub pubela de gunoi pe care o scoatem în fiecare miercuri la poartă să o golească gunoierii. Săptămână de săptămână am avut grijă să am 5 lei mărunți ca să suplimentez cumva salariile de mizerie pe care le au.

Astăzi, pentru că e pandemie și lucrăm fără cash, nu am mai avut de unde să scot o bancnotă de 5 lei. Cum credeți că mi-am găsit pubela de gunoi? Da, ați ghicit! În mijlocul străzii cât să-ncurce un pic circulația și să blocheze accesul în curte.

Da, restul pubelelor celorlalți vecini erau aliniate frumos pe trotuar, lipite de gard.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • ziua gunoierului

9 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Aparat de igienizare a mainilor fara contact, cu senzor de miscare

Produs din oferta E-Day.ro

119,00 lei

Vezi detailii

9 comentarii

 1. Vezi? I-ai învățat cu nărav…de aia eu NU dau spaga 😁

  • Daca ai dat o data si pe urma nu le mai dai, esti mai rau in ochii lor decat ala care nu a dat niciodata.

 2. Asta e cam ca in bancul ala „bah , da tu trimiti copilul pe banii nostri la faculate”

 3. Ai fi surprins să afli cât e salariul lor „de mizerie”

 4. Stiu si eu o poveste asemanatoare: pe langa nelipsitele si constantele vizite de Pasti si de Craciun cand gunoierii primeau atat alimente cat si bani, mai erau si altele de genul „pentru ziua gunoierului”, „mi-a nascut nevasta” cand primeau doar bani. Trecusem peste partea ca s-a dovedit (nu intotdeauna le deschidea aceeasi persoana) ca ziua gunoierului era si primavera si toamna, cazand in zile diferite de la an la an, iar la unul ii nastea nevasta cam o data la 4-5 luni, pana cand, intr-o zi cand, ca urmare a unor reparatii la o soba de teracota rezultase cam un sac de pamant ars. Au spus ca nu il iau daca nu platim extra. Am platit in avans unuia dintre ei, nu au dus nimic (deci am luat sactul din strada cu gandul sa il ducem la tara cand vom avea drum) si ziua urmatoare cine credeti ca s-a infiintat cu un ranjet larg sa ii dam banii „ca a rezolvat problema”?. Un alt gunoier. I-am explicat ca deja platisem si degeaba. „Ca a fost colegul…”

  O scurtez: de atunci le inchid usa in nas ca e ziua gunoierului (totusi le urez la multi ani), ca i-a nascut unuia din nou nevasta (totusi ii urez sa fie sanatos), ca asa sunt eu mai politicos. Mai primesc de la noi ceva de Pasti si de Craciun pentru ca asa vrea mama mea.

  • Da, am pățit-o și eu cu „ziua gunoieri lui”. Cea mai mare surpriză a fost când m-am întâlnit cu același personaj în doua zone diferite ale Bucureștiului, la diferență de o săptămână, cerând pentru „ziua gunoieri lui”.

 5. Mare nerușinare pe tine.. cum domne, de 3 ani ai propriul angajat și acum nu i-ai dat leafa. Să-ți fie rușine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.