Dar ce dimineață minunată!

Ce chef de muncă am! Ce zi e azi? E luni? Iar servici? Iar probleme? Iar vine șefu’ cu idei crețe de peste weekend? Iar mi-am pus întâlnire de la ora nouă!? Ce-o fi fost în capul meu? Auzi! Luni la ora nouă. După weekend. După două zile libere să mai am chef să mă văd cu un client. Să muncesc de la prima oră într-o zi de luni. Păi așa o să fie totă săptămâna. Cum o începi așa va fi. Ia să-i dăm noi un telefon să-i spunem să amânăm pe mâine meeting-ul. Oare de ce mă sună secretara? Da! A venit deja!? Păi este abia ora 8 jumate. Cum?! E nouă și un sfert? Spune-i că sunt blocat în trafic. Caut acum loc de parcare. Ajung în cinci minute. Merci! Pa! Oare cât fac la ora asta din Pantelimon până în Piața Victoriei…

Pentru a evita discuțiile inutile cu colegii și mai ales cu fata aia care debordează de viață în fiecare dimineață de parcă ea ar trăi pentru birou și s-ar odihni toată noaptea, vă recomand cănile de cafea de mai jos.

O dimineata minunata

Na bă! Așa mă simt eu azi și lăsați-mă în pace! Da fată. Știu că viața ta este minunată la birou și razele de soare te înveselesc. Dar uită-te la cana mea. Ce-ți spune ea? Da, din păcate n-am mai găsit de cumpărat căni cu „Go away!”.

Detalii aici.