Un serial săpătmânal despre ce vreau eu. 🙂

Revista BIZ

Bravo lor! Au reușit să facă mișto de o parte din conducerea Microsoft Româmia. I-au pus pe copertă îmbrăcați în staniol și cu căști de scuteriști în mână sub titlul: Cum va arăta lumea în 10 ani. Sper că nu așa. 🙂 Recomand pentru documentare aprofundată: Star Trek și Star Wars.

Ionuț Bunescu

Băiatul ăla care poartă o frizură vara și una iarna, în funcție de căciulă. Băiatul ăla care ne povestește la toată lumea că de ziua lui vrea în loc de bunescu.ro să-i facem cadou bunsexu.ro. Ei bineeee… visul tău s-a îndeplinit! Ți-am cumpărat bunsexu.ro și ți l-am redirectat către blogul tău! Acum mingea e la tine! Să te văd ce faci. 🙂 (să vorbim să-ți fac transferul pe numele tău)

Corporațiile și petrecerile de Crăciun

Pe data de 14 decembrie avem trei petreceri corporatiste pe o rază de 500 m. Propunem un pelerinaj. Un fel de noaptea devoratorilor de petreceri corporate. Companiile implicate: Google, Microsoft și Romtelecom. 🙂

Conturi de companie de twitter

Varta România. Ați avut o campanie cu lanterna indestructibilă și a fost absolut minunat. M-am întâlnit ulterior cu Augustin și cu Hoinaru care aveau de la voi un încărcător extern și portabil pentru telefoanele mobile. Le-am făcut poză și i-am dat pe twitter și mi-ați dat RT. A doua zi v-am întrebat tot pe twitter de unde pot cumpăra și eu așa ceva. Încă nu mi-ați răspuns… de o lună. Am zis ceva greșit?
Gusto. Ăia cu pufuleții. I-am întrebat acum 5 luni dacă au pufuleți fără gluten. Încă aștept un răspuns.
Mai bine nu vă faceți conturi pe social media dacă nu le folosiți. Și un simplu răspuns negativ m-ar fi mulțumit.

Blackberry

E o nouă reclamă pe TV cu Blackberry Curve. Deși e un produs mai vechi acum am remarcat. Nu e puțin cam ciudat să aduci în România un Blackberry Curve? Nu sună ca un Blackberry pentru curve? 🙂 Întâmplător am și eu prin casă una bucată telefon.
S-a mai întâmplat și la case mai mari. Mitsubishi Pajero a avut o problemă mare cu produsul în Spania. Pajero în spaniolă înseamnă “labagiu”. (mă scuzați dar nu e vina mea 🙂 ). L-au redenumit în Montero. Ați fi putut și voi să vă uitați un pic în piață înainte de a-l lansa.