Blestemul dopului

1 - o persoană a apreciat acest articol. Zi-mi dacă ți-a plăcut.

capac_scurgereȘtiți voi chiuvetele alea care au un dop de scurgere care se deschide și închide cu ajutorul unei tije din spatele robinetului? În una dintre băile de la birou, sistemul deînchidere-deschidere este stricat. Dacă pui dopul, acolo rămâne și-ți trebuie un cuțit și o măestrie deosebită ca să-l mai scoți.

Acest obiect inutil și insignifiant a generat o adevărată luptă între mine și doamna care ne face curățenie. Eu scot dopul și-l pun lângă chiuvetă și ea de fiecare dată îl pune înapoi pentru că, nu-i așa, arată urât gaura de scurgere.

Am încercat diverse metode. Am ascuns dopul într-un sertăraș, l-am ascuns la duș, l-am băgat în dulăpior după niște cutii cu șervețele, l-am ascuns în bucătărie, l-am îngropat într-un ghivechi, ba chiar l-am ascuns pe pervaz afară și cu toate astea nimic. De fiecare dată, doamna de la curățenie reușea să-l găsească și să-l pună la loc. Recunosc că m-am ambiționat să nu-i spun și să văd cât pot duce lupta asta. 🙂

Într-o zi, sătul de atâta muncă în zadar, mă hotărăasc să arunc dopul la gunoi. Și victorie! În prima zi chiuveta fără dop, în a doua zi liniște, în a treia zi o văd pe doamna de la curățenie puțin îngrijorată și îngândurată. Eu fac pe prostul. Aveam fața aia de „s-a întâmplat ceva? Nu știu nimic.” :).

Îm a patra zi editam liniștit un filmuleț. La un moment dat simt o prezență străină în birou. Ridic privirea și văd o față fericită. O văd pe doamna cu curățenia cu un zâmbet larg ca o semilună. Și zice „domnu’ Răzvan, am găsit asta la niște copii în curte”. Și mă uit să văd ce avea în mână… era nenorocitul ăla de dop de care credeam că am scăpat. Cred că e un blestem! 🙂

Ca să vedeți că și eu sunt stresat la birou și am probleme importante de rezolvat 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • dop chiuveta blocat
  • scoate dop chiuveta cu mecanism
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

7 comentarii

  1. îmi e cunoscută problema. Eu am rezolvat-o, drept după ceva vreme, cu o șaibă mai lată montată pe „vârful” capacului și face astfel contact cu tija, fără a mai rămâne blocată.

  2. :)) Si noi l-am desfiintat la birou..Cred ca astea se strica dupa cateva utilizari

  3. Haa. Pisicher dopul ăsta al tău….

  4. Dopul are un surub pentru reglajul inaltimii ,asa ca spor la treaba!!!!!!!!!!!!!!

  5. Nu este nici un blestem, dar bunica zicea intotdeauna: ceea ce dai, primesti inapoi 🙂 eventual se poate schimba baia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.