Venim astfel în întâmpinarea presiunii pe care o aduce social media în viața noastră. Da, unii își permit concedii în locuri exotice, cafele în fiecare dimineață la “Hipsterul vesel” și au o viață foarte activă exemplificată în fiecare zi cu 2-3 selfie-uri.

Da, tu nu ai timp. Eu nu am timp. Noi nu avem timp de așa ceva. Așa că vino la noi! Îți fake-uim viața cum vrei tu! Pornim aventura la noi în studio și te plimbăm de la Bali la Miami în câteva ore. Avem costumație închiriată de la partenerii noștri externi, logo-uri de firmă cusute cu măiestrie și imagini stock cum n-a văzut Parisul.

Nu ai partener? Avem actori colaboratori! Avem ce vrei tu! De la hipster cu bărbuță la uriași cu pectorali masivi, fashioniste, mironosițe și femei puternice care-și pun zâmbetul la dispoziție în fotografiile tale.

Da, avem pachete cu vacanțe și furnizăm poze pe care le poți posta 2-3 săptămâni pe social media. Like-uri și inimioare garantate! Avem cei mai tari fotografi de studio și celel mai bune echipamente. Putem să te plasăm în vârful unui vulcan sau pe fundul mării la vânătoare de selfie-uri cu pești exotici.

Avem pachete care-ți pot acoperi “cafea de dimineață” timp de o lună fără să repeți locația. Sau cluburi. Sau mese de prânz pe terase înconjurate de o natură absolut încântătoare.

Așa că vino la noi și arată-le prietenilor tăi că și-au trăit viața degeaba. Că au tras tot anul ca să-și petreacă concediul de vis și tu i-ai făcut cu pozele tale. O ședință de câteva ore îți salvează și timpul și banii. Fii mai deștept decât prietenii tăi care-și aruncă o căruță de bani pe fereastră pentru 20 de selfie-uri într-un singur loc/zonă.

PS Pachetele includ și machiaj.

Extindem astfel astăzi portofoliul de servicii speciale adăugând acest proiect agenției noastre de despărțiri.