Pornind de la acestă știre de la Mediafax.Concluzia la care am ajuns este că avem o super oportunitate de business.

Pe scurt: un nene își oferă serviciile în sensul că să facă el partea murdară dintr-o despărțire: să-l informeze pe celălalt. Serviciile poa’ să fie in person sau nu și se încadrează în diferite categorii de genul: „rămânem prieteni”, „te urăsc… nu mă mai cauta” etc.

Ne-am adunat câțiva prieteni și ne-am gândit că este o oportunitate incredibilă și am putea să facem bani din asta. Despărțiri și drame de acest gen se găsesc la tot pasul și oamenilor le vine greu să facă pasul. Mă gândesc că ar fi mult mai multă fericire în lume cu o astfel de agenție. Sunt sigur că multe dintre familiile nefericite nu sunt în stare să facă acest pas major de frică. De frica celor 5-10 minute de ceartă, scandal, vaze sparte, cuvinte urâte și informare a vecinilor.

Ne-am gândit să aducem valoare adăugată serviciilor prin organizarea de „breakup surprise party” și de petreceri dedicate divorțurilor urâte sub numele de „to terminate with a bang!”.

Cum să se cheme? The Break-up Factory.

Până acum o avem pe Deea cu partea artistică, pe Lucian cu munca-n teren (nu scapă nimeni neinformat… garantat! 🙂 ), pe Marinaru’ – filiala noastră din Ploiești și pe mine care încă nu m-am încadrat la nimic dar găsesc eu o ceașcă de spălat și o cârpă de praf.

Avem și o primă versiune de tort:

Se mai bagă cineva?

Ne mai trebuie idei pentru alcătuirea unei oferte variate.

vă mulțumim!