razvanbb

miercuri, 1 iulie 2020

Astăzi am avut unica ocazie să văd cu ochii mei cum arată un focar de infecție într-o întreprindere de stat

– toți cei aproximativ 40 de angajați, la terminarea programului, au năvălit pe poarta fabricii într-un grup compact. Niciunul nu purta mască. Presupun că și le dăduseră jos cu o secundă înainte de a păși la lumină și și le ascunseseră bine în buzunare pentru că unul nu o avea la vedere.

– toți cei aproximativ 40 de angajați s-au înghesuit la umbra unui copac înfruptându-se cu nesaț din respirația celor din jur, așteptând în liniște autocarul. Niciunul nu purta mască. Na, aer liber.

– toți cei aproximativ 40 de angajați s-au năpustit asupra autocarului în care s-au înghesuit toți pentru cursa zilnică către casă. Niciunul nu purta mască. Na, nu e transport public, e un autocar asigurat de fabrică care îi transportă la și de la instituția aflată departe de oraș.

– toți cei aproximativ 40 de angajați sunt aproape convins că nu poartă mască în interiorul instituției. Na, știm cu toții că este sufocant să stai cu botnița pe nas toată ziua.

Este suficient ca unul dintre cei aproxmativ 40 de angajați să vină virusat la birou și focarul va exploda. Și sunt convins că este o practică valabilă în multe insituții.

Da, cred că vom trăi cu acest virus printre noi încă vreo 2 ani până bagă vaccin la Mega. Altfel, responsabilitate și respect față de cei din jur… ZERO! Nu mai zic de lege, aia oricum e luată la mișto.

Adaugă comentariu

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Magneți închidere șireturi Zubits

Produs din oferta E-Day.ro

49,00 lei

Vezi detailii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.