Zise el!

Să facem un suport de telefon care se montează în fanta de la unitatatea de CD de la mașină. Bestial! Uite! Am făcut un prototip! Mamă ce tare sunt! Ce facem acum? Ne trebuie 10.000 de marafeți verzi ca să începem producția și să vindem! Știu! Facem un clip și-l punem pe Indiegogo ca să strângem bani de la potențialii clienți.

Mă! Eu nu-nțeleg! Înainte să te apuci să “inventezi” ceva, nu dai și tu un search pe google? Uite, doar pe amazon UK sunt cel puțin 10 modele diferite care fac fix același lucru!

Nu mai zic de faptul că în 10 zile respectivul inventator a strâns 40.000 de dolari (400% adică din ce-și dorea) și mai are încă 36 de zile să mai fraierească încă pe atât.

Nu zic nu, ideea e mișto. Pentru cei care au fanta de CD la vedere în mașină (nu ca mine) s-ar putea să fie o soluție excelentă. Suprafața de prindere este mare, cred că e ceva relativ stabi și este cumva la îndemâna șoferului. Și nici nu-ți acoperi parbrizul cu altceva.

Și revenind la ideea principală, în ultima vreme toate ideile mișto și toate gadget-urile bestiale au ajuns să fie crowdfunded. Nu mai iese nimic pe piață de ca re să te bucuri din prima. Am ajuns să vedem un clip în care ne este prezentat un prototip funcțional și prin care ni se cer bani ăn avans în cazul în care ne dorim să avem și noi o jucărie d’aia. Eu recunosc că mi-am luat multe gadget-uri așa dintr-un impuls pe care acum nu-l înțeleg. Dar, înainte de a arunca cu bani într-un băiat și ideea lui, căutam sau știam că acel lucru nu mai fusese făcut. Bine, lumea a ajuns să ceară bani și pentru propriile vise pe Indiegogo. Așa că nu mă mai miră nimic. 🙂

Cdphoneholder