Adică cei din postarea anterioară. Soția e mai drăguță și zice că e încălcare de marcă. (ceea ce e nasol 🙂 )

Dar ce au făcut? Cu ce te-au deranjat?

M-au deranjat că deși am comandat un brand pe care-l cunosc și de la care am niște scule ok în magazie, mi-au trimis un no name pe care-l vând pe emag sub brand-ul Einhell, făcând o mânărie în speranța că au clienți proști.

Vă dați seama că în capul meu Einhell era ceva preț rezonabil – scule ok, am comandat instant pentru că aveam încredere datorită experienței anterioare cu sculele de tâmplărie pe care le folosesc în atelier.

Așa arată când comanzi:

Și așa arată comanda:

Și am primit această cutie și acest produs. Nu zic nu, seamănă. Dacă ignori culoarea probabil că este aproape identic cu cel de le Einhell.

Dar știu și eu dacă folosesc același producător? Sau dacă nu e cumva o copie mai ieftină și mai prost sudată?

Încălcare de marcă zici?

Da, le-o trag direct celor de la Einhell pentru că vând altceva sub brandul lor și mult mai ieftin ca să-i scoată din listă de pe emag. Pe factură trec simplu „cric hidraulic” (într-un cuvânt ca să nu irosească spațiu).

Și? Acum ce faci?

Nu știu, frate. O să fac retur pe manual pentru că online la emag produsul nu apare în lista de produse returnabile din formularul de retur. Bine, mă întreb dacă și aici a făcut vânzătorul vreo șmecherie pentru că alte produse din marketplace apar cu posibilitatea de retur.

Mă gândesc în continuare să-mi vând acest noroc pe post de mystery shopper că văd că am succes maxim la descoperit bug-uri și mânării făcute de partenerii emag. 🙂

Ah, și o să-i contactez pe cei de la Einhell România să le spun ce fac alții în numele lor pe emag marketplace.