razvanbb

luni, 30 ianuarie 2023

Zilele trecute i-am pus vecinei pe repeat, folosind o boxă agățată de gard, o înregistrare cu câinii ei care latră non-stop.

A cam deranjat-o și s-a supărat. Nu și-a dat seama că e înregistrare și a crezut că ne-am luat și noi câini care latră non-stop.

Mă gândesc că e o soluție bună să le dați vecinilor să guste din tratamentul ce vi-l aplică toată ziua. Poate că nici nu-și dau seama cât este de deranjant.

5 comentarii

Suport din lemn pentru telefon

Produs din oferta E-Day.ro

19,99 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. Dar ceilalti vecini ce vina au?

    • Vecinii nu au facut diferenta. Inregsitrarea este fix cu cainii ei, caini care latra non-stop. De vreun an cainii aia doi au ajuns zgomot de fond pentru cartier. Nici nu cred ca e bine pentru ei sa latre atata. Latra fara intrerupere. Problema este ca latra fix inspre noi. Pe ceilalti vecini nu cred ca-i deranjeaza atat de rau ca-s protejati de casa vecinie, distanta etc.

  2. Foarte bine ai facut. La chestia asta ma gandeam si eu atunci cand vecinii mei si-au transformat curtea intr-un “cafe-bar” pentru toti prietenii lor. Incepeau la 9 dimineata si terminau la 10-11 seara, zilnic. Acum s-au angajat cam toti si nu prea mai au timp de petreceri.

    • Functioneaza doar ca s-au invatat sa se indeparteze de gard si nu-i mai deranjeaza asa de rau. Dar, da, in cazul meu, au devenit aproape ineficiente. Dar e mai bine cu generatoarele active decat cu ele dezactivate, se mai reduce durata latratului. (am constatat ca latra ca nebunii cand se termina bateriile)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.