Să zicem că ați fi un străin din ăla care nu a auzit de istoria României. Ați cumpăra servicii de la o agenție care are pe siglă un hipster cu un lup fioros la gât?

8 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Să zicem că nu știți de treaba aia cu dacii care s-au apărat de romani cu un lup în vârf de băț. Să zicem că nu ați auzit de formarea poporului român și de romanii care au venit și s-au integrat cu poporul dac din punct de vedere feminin. Să zicem că nu cunoașteți simbolurile naționale ale romînilor și că lupul dacic este o enigmă pentru istoricul din voi.

Ați cumpăra servicii de turism de la o agenție care are ca siglă un hipster cu un lup fioros la gât, lup care se uită în ochii voștri cu ura unui animal înfometat?

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

1 comentariu

  1. Razvan, daca din daci facem hipsteri fiindca au barba am inceput bine, asa si vikingii erau metrosexuali, ca aveau grija de barba lor 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.