Am vrut să-mi fac card eMAG. N-am reușit.

14 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Am văzut zilele trecute pe eMAG că au scos un card de credit împreună cu Raiffeisen. Partea mișto este că poți acumula puncte pe care le poți transforma în reduceri.

Am zis că dacă tot sunt client fidel aș putea să-mi fac. Nu-l folosesc pentru credit, plătesc la timp și am și reduceri. Și am aplicat.

Și m-a sunat astăzi o domnișoară din call center de la Raiffeisen să mă bucure cu un card de credit.

Și mi-a spus că e convorbirea înregistrată și m-a-ntrebat dacă-s ok cu asta.

Și eu i-am spus că nu.

Și ea a continuat cu discuția ca și când i-aș fi spus că da.

Și eu am întrerupt-o și i-am zis că nu vreau să fie înregistrată convorbirea și dacă nu se poate altfel să mă contacteze, așa cum îmi spun și ei, pe mail sau pe fax (făceam eu rost de un fax dacă era 🙂 ).

Și ea mi-a spus că nu poate că ei sunt un call center.

Și eu i-am spus că atunci nu mă interesează.

Și ea mi-a urat o zi bună și ne-am despărțit prieteni.

Și uite așa nu mi-am mai făcut card dintr-o ușoară ambiție. Puțin îmi pasă că mă înregistrează, probabil că mulți mă înregistrează fără să mă întrebe oricum. Dar dacă tot mă întrebi dacă-s de acord, ia în calcul și faptul că nu aș fi de acord cu opțiunea oferită. Minte-mă frumos măcar. Spune-mi că ai oprit banda. Dă-mi un mail. Fă-mă un client fericit în ignoranța lui. 🙂

PS De fiecare dată când scriu numele Raiffeisen trebuie să caut pe google cum se scrie. Cu „e”, cu „a”, cu doi de „f”, cu doi de „s” etc.

PPS și acum îmi dau seama că poate e mai bine așa. De ani buni de zile am un card de credit la Raiffeisen pe care nu l-am ridicat și nu-l folosesc dar la care plătesc taxa anuală de 150 lei degeaba de frică să nu mă raporteze nu știu unde. Cumva, într-o zi, promit că mă duc la sucursală și îl închid! 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • card emag pareri
 • https://razvanbb ro/vrut-card-emag-reusit/
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

10 comentarii

 1. Ai ceva cu convorbirile inregistrate? 😃
  Exact asa faceam si eu, cautam pe net denumirea corecta.

 2. M-au sunat și pe mine, eu vroiam să depun un sold, nu mă interesa creditarea lor – nu se poate, la revedere. Plus că comisionul de administrare era cât valoarea punctelor din comenzi, așteptăm un parteneriat Emag – Ing cu oferte în bazar.

 3. O poveste: Într-o vacanță mă sună o societate de recuperări credite să discutăm despre creanțele de la Raiffeisen. -Nu am nici un credit la banca asta, poate ați greșit, sunt în vacanță, reveniți săptămâna viitoare când mă întorc în țară! -Cum domnule, dumneata ne datorezi bani și mai și faci excursii în străinătate?! Rușine să-ți fie! Și așa a fost de câteva ori pe zi, de pe numere diferite, în fiecare zi a excursiei. M-am întors un pachet de nervi, m-am dus la bancă și am aflat că vânduseră la rackeți o datorie de 52 de lei din comisionul de administrare+penalități la un card nefolosit! Deși i-am anunțat că mi-am schimbat adresa, trimiseseră notificarea de plată pe vechea adresă și m-au hărțuit temeinic pentru 52 de lei! Am plătit datoria, mi-am închis toate conturile la Raiffeisen dar astăzi, citind povestea ta, mi s-a făcut din nou amar în gură! Bine că ai scăpat așa ușor! Felicitări!

 4. scrie raifaizan si gata…nu-ti mai bate capul. cu ocazia asta o sa aiba mai putine prezente pe internet.

 5. Eu am renuntat la Raiffeisen pentru ca in fiecare luna ma sunau si ma amenintau ca ma raporteaza in biroul de credite sau ceva de genul daca nu platesc comisionul lunar. Din cate am inteles nu au voie sa ma bage in biroul de credite din cauza unor comisioane la card. Era un card simplu de debit.

 6. Eu am o aplicatie ce inregistreaza automat orice apel. Ma gandesc sa ii informez si eu pe cei care imi spun ca o sa fie inregistrata convorbirea, sa vad ce fac.

  Puteai sa le zici si tu ca stii ca o sa fie inregistrata, ca tie ti se inregistreaza automat toate apelurile.

 7. Am aplicat Vineri. I-am zis ca si din partea mea este inregistrata convorbirea si a spus ca este ok. Am continuat pana in momentul cand mi-a cerut CNP-ul sotiei si am spus ca nu vreau sa-l ofer prin telefon.

 8. Și eu am depus cerere pt card eMag și sunt niste neserioși….. m-au sunat imediat pt a-mi lua datele.,…dar cardul ….nimic…..e a doua luna in care sunt pe agent …..și spune că cei de la banca nu mi-au emis cardul…..in cazul in care e aprobat de 2 luni…… neserioși……

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.