Da, frate, trebuia inventat și așa ceva. Tradiția este tradiție și Paștele fără ouă ciocnite sunt ca bucatele fără sare: interesante dar mai bine cu sare! 🙂

Se lansează săptămâna viitoare chiar în timp pentru sesiunea de paște de anul acesta, sesiune pe care o vom petrece fiecare la casa lui.

Ce știe să facă?

Aplicația este una clasică de genul zoom care permite conectarea mai multor utilizatori în același timp (video și audio) și care pot ciocni de la distanță ouăle folosind acest dispozitiv. Oul pe usb este din cauciuc și este dotat cu senzori care măsoară puterea șocului primit, măsurătoare care este transmisă digital la celălalt capăt de internet unde este redată sub formă de vibrație. Atenție, cel care de obicei ține oul care este lovit în realitate, în acest caz, trebuie să-l țină lipit cu vârful de vârful oului pe USB.

Ce e mișto este că e și un test de control pentru că da, cu cât lovești mai tare cu oul tău în cel pe USB cu atât ai mai multe șanse să spargi oul partenerului, dar, în același timp, poți să-ți spargi și oul propriu.

Pentru a evita trucurile și păcălelile se recomandă pozționarea oului în fața camerei astfel încât să fie vizibil și de la celălalt capăt al firului.

Ah, și nu uitați să selectați destinatarul înainte de a ciocni oul fiert de oul virtual pe USB.

Nu au inclus și un feature de detectare a oului spart dar rezultatul se va vedea pe cameră.

Bun! Dar când va fi disponibil?

Eu l-am testat astăzi cu echipa de dezvoltatori și funcționează genial! Mai sunt câteva bug-uri de corectat și săptămâna viitoare îl lansează în Marketplace pe emag.

Mai au de lucru un pic și la interfața aplicației pentru că în acest moment este ușor neprietenoasă. De aceea m-au rugat să nu public screenshot-uri.

Din păcate oul pe USB va putea fi utilizat doar pe Windows.

Abia aștept. Problema mea este că am o singură bucată și nu am cu cine să mă joc! 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • https://razvanbb ro/un-gadget-romanesc-pe-usb-de-sezon-care-ti-permite-sa-ciocnesti-oua-de-la-distanta-cu-familia-si-prietenii/