Eu personal urăsc aspiratoarele. Trebuie întinse prin casă, firele se-ncurcă în diverse, trebuie să le târăști, nu ajunge tubul ăla de aspirație unde îți imaginezi tu și tot așa. Evit cât pot de mult să aspir. De aceea avem un roomba care se plimbă singur și face curat, dar nu aveam o soluție pentru chestiuni punctuale.

Am evitat până acum aspiratoarele verticale pentru că mi se păreau incomode și inutile. Tot cu fir, tot motorul și sacul ăla pe bățul cu care cureți, mi se părea, deși nu testasem niciodată, că era mai mult chin decât ceva de ajutor.

Și tot căutând o soluție gen aspirator de mână cu baterie dar și cu ceva tub mai lung ca să ajung mai ușor în zonele de curățat am dat peste această jucărie de la Bosch care este cel mai mișto ajutor de curățenie ever! Stă în docking la încărcat, tot mecanismul este practic în mâner (motor, baterie și cutie de acumulat praf) și are și un mecanism cu perie rotativă în accesoriul de aspirat pe jos.

Vă zic, aveți nevoie de o aspirare rapidă în bucătărie după ce s-a-nprăștiat făină sau firmituri pe jos? Într-un minut ați curățat cu tot cu mers la locul unde depozitați aspiratorul. Avantajul maxim este că e tot timpul la îndemână, nu trebuie să săpați după el prin debara, să eliberați o priză și să-l întindeți prin casă. Este ca aspiratorul de mână în varianta pe steroizi pentru podele și alte chestiuni prăfuite prin casă. Îl folosim zilnic deja din reflex.

Și poza de mai sus este realitatea pură, ești la fel de relaxat ca gagica din imagini. 🙂

Și cu acumulatorul cum stăm?

Funcționează cu acumulator detașabil standard Bosch, standard pentru scule de grădină și de bricolaj. Asta e super-tare pentru că practic vom avea o durată de viață a utilajului mult mai mare prin înlocuirea baterie după câțiva ani.

Și pe modul turbo este suficient de bun încât să înlocuiască aspiratorul clasic. Autonomia în modul clasic este de 30 de minute și probabil că pe turbo și mai puțin. Dar vă zic că asta nu este un impediment. N-o să mai ajungeți să aspirați toată casa niciodată. Punctual, câte o cameră ș o să aveți casa permanent curată. Noi nu am reușit să-i golim bateria până acum. Într-o cameră normală nu ai cum să aspiri mai mult de 2 minute.

Singura noastră problemă a fost că nu am avut niciun perete de dulap liber să prindem docking-ul de încărcare și să fie la îndemână. Și pentru că nu vrem să găurim pereții proprietarului am construit acest stand din lemn. 🙂

Dar docking-ul se prinde în două șuruburi de ce vreți voi.

Cât costă?

Eu l-am cumpărat cu aproximativ 900 lei, „redus” de la enșpe milioane la 999 lei și cu un voucher de 10% pentru produse electrocasnice din nu știu ce campanie din ziua aia promovată de emag.

Astăzi este iar o campanie de „reduceri” la mișto așa cum ne-a obișnuit emag cu produsul „redus” de la enșpe milioane la 1099 lei și pentru că este ziua cu reducerile de la Bosch mai primești un 10% care te duce la exact prețul produsului când nu era campanie la Bosch.

Inițial am zis că mamă, uite că azi e campanie la Bosch și eu am luat țeapă pentru că am cumpărat produsul acum 2 săptămâni! Ei bineeee… nu! Luam țeapă dacă-l cumpăram astăzi când era la oferta-preț-umflat-special-pentru-a-păcăli-consumatorul.

Așa că dacă doriți, așteptați să treacă super-campania ca să-i treacă prețului balonarea și vânați o zi când sunt reduceri la electrocasnice.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • aspirator fara fir bosch