Eu eram d-ăla convins că trebuie să ai abonament la provider-ul sistemului de operare de pe telefon. Că se integrează bine că știe să lucreze bine cu accesoriile telefonului că este gîndit pentru device-ul meu cu iOS sau Android. Că nimeni nu poate să producă ceva mai bun decât mama și tata lu’ sistemul de operare.

Dar niciunul dintre cei doi provideri nu a reușit să mă lovească cu sistemul lor de identificare a stilului de muzică potrivit mie. Le-am explicat frumos ce formații îmi plac, am încercat să fac o selecție că poate „mă învață” și recomandările vor fi pe placul meu. Din păcate, cel puțin la Apple Music, primeam recomandări de tot felul de Justini în devenire și Biberi mai mult sau mai puțin reușiți.

Aseară după valul de nebunie de pe Facebook am zis să-ncerc ca să fac mișto și de ei. Problema este că în 3 minute de la instalare și personalizare aveam deja niște playlist-uri pe masă care mi se potriveau perfect. Nu am avut nimic de obiectat. M-au uns direct pe suflet fără nicio avertizare prealabilă.

În plus se integrează (față de Apple Music) cu orice device din casă (Chromecast, TV Sony cu Android și Playstation). Ascult pe ce vreau eu. Și la drum are integrare cu Waze ca să nu te chinui să ieși din navigație.

Și gata, unsul la suflet a fost suficient. Am trecut pe premium și voi închide abonamentul la Apple Music. La revedere și drum bun!

Nu, nu am încercat Deezer.

PS Link-ul pentru abonament premium îl găsiți aici (de pe iOS nu-l găsești așa direct).Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • apple music pareri