Am fost absolut impresionat. Am rezolvat totul în 20 de minute.

Există un sistem și funcționează. Poți să-ți faci programare online pe epasapoarte.ro pentru aproape toată țara.

E drept că nu găsești loc decât pentru peste 10 zile dar eviți toată nebunia de la coadă. Am ajuns cu soția și cu cei doi copii în Amzei, am sărit toată coada, la ora fixată a ieșit o doamnă drăguță și ne-a preluat și în 20 de minute părăseam insituția cu cele trei cereri de pașapoarte depuse. Fără coadă, fără nervi, fără pierdut timpul… foarte elegant, vă zic.

Dacă nu vă grăbiți este soluția ideală mai ales dacă mergeți și cu copiii. Și încă un pont: vine vara acuș. Zic să le faceți pașapoartele copiilor de acum să nu alergați pe ultima sută de metri după pașapoarte temporare cu trei zile înainte de plecarea în Grecia. 🙂

Am plecat cu așteptări groaznice mai ales că văzusem dimineață pe Facebook ceva legat de nebunia din Pipera. Ne așteptam să nu se respecte rezervarea noastră și să ne petrecem ore în șir la coadă. Aveam mâncare la noi, apă pentru copii și cărți de citit la noi. 🙂

Notă: asta a fost experiența de la sediul din Amzei dar mă gândesc că sistemul de rezervări online funcționează la fel la toate sediile. În Amzei vă puteți face doar pașapoarte din alea simple electronice nu și temporare în regim de urgență.

UPDATE

Lista de acte de care aveți nevoie o găsiți aici pentru București. În plus taxele nu se mai pot plăti la CEC dar se pot face prin virament bancar și nu e nevoie de OP vizat de bancă. Puteți folosi doar dovada de plată (imprimată) generată de aplicația din care faceți plata.

Sediul din Piața Amzei este situat în clădirea în care sunt Taxele și Impozitele – intrarea aia somptuoasă cu scări din spate. În interior folosiți scările din dreapta pentru a ajunge la etajul 1.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • programare online pasapoarte bucuresti