Pentru că zilele astea s-au transformat într-un haos absolut inutil și inboxul meu s-a umplut de spam care-mi cerea voie să-mi trimită spam pe viitor, am cedat acum câteva zile și am început să ignor tot ce era legat de GDRP. Absolut tot.

Problema mea este că printre cei care îmi cereau acordul s-au strecurat și agenții și companii de la care chiar vreau să primesc comunicate de presă pentru că sunt interesat de subiect. Și cel mai probabil este că am pierdut automat legătura cu aceste subiecte poate chiar de interes pentru cititori.

Așa că am creat o adresă de mail generică: comunicate@companiadeonline.ro . Am să rog agențiile și companiile să mă spameze cu comunicate de presă pe această adresă. Aveți acordul meu. Nu intră la date cu caracter personal. Este o adresă de mail generică pe care vreau să primesc omunicate. Marea rugăminte este să-mi dați și posibilitatea să mă dezabonez. Există pe lumea asta anumite subiecte care chiar nu mă interesează și aș vrea să evit munca în zadar și din partea mea și din partea celor care trimit aceste materiale.

Aș prefera, pe cât posibil, să fiu introdus în baza de date cu acestă adresă de mail (comunicate@companiadeonline.ro)  fără a mai fi nevoit să vă dau încă o dată acordul prin cine știe ce formular online sau prin document semnat și scanat (nu râdeți, am primit și așa ceva).

Nu este o adresă de mail pe care să primesc oferte de la magazine. Nu-mi trimiteți așa ceva pentru că ne vom supăra.

Și da, așa se cheamă firma la care trudesc de zor: Compania de online. Nu e la mișto.