Noi ne-am cumpărat-o anul trecut și cred că a fost una dintre cele mai folosite scule de acest gen în toată această perioadă. Am folosit-o la grătare, la petreceri, afară pe terasă sau în bucătărie pe timp de iarnă și am cărat-o cu noi și-n Vamă anul trecut, atât de bine ne înțelegem.

N-am scris atunci pentru că mi s-a părut un moft cam scump și după ce am cumpărat-o am avut mici îndoieli despre utilitatea acesteia. Dar după ce am folosit-o intens consider că măcar merită să semnalez existența acesteia mai ales că mulți prieteni, după ce au văzut-o în funcțiune, au vrut să-și cumpere și nu se mai găsea.

Cum funcționează? Păi pui apă în rezervorul de 1,8 l și o dată la 10 minute aruncă într-un coșuleț (închis cu capac) câte 10 cuburi de gheață. Bine, nu-s chiar cuburi, arată așa ca niște vârfuri de de degete mai de Guliver așa. Prima tură, până se răcește cum trebuie sistemul, scoate niște gheață anemică. Dar după aia gheața este mare și ai o satisfacție maximă când infingi lopățica în mormanul de gheață și-ți umpli paharul care începe să transpire.

Și da, este extrem de comod și generezi gheață fără să te chinui cu punguțe sau alte forme de congelator. În plus ai și satisfacția de a spune: “Uite-ți băutura! E cu gheață proaspătă!”

Costă 499 lei și va fi disponibilă de săptămâna viitoare la Lidl (1-7 iunie). Îmi vine să-mi mai iau una doar așa de backup 🙂 .

Detalii aici pe site la Lidl.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Aparat de facut gheata lidl