Și e destul de funny așa la bază. Poți să faci niște vată de zahăr pe băț dar un pic mai anemică. Sau nu mă pricep eu încă să învârt bățul ăla cu măestria unui meșter din târg sau aparatul este de dimensiuni reduse, dar produsul final nu este unul mare așa cât capul meu cum am fost eu obișnuit în copilărie.

Pe de altă parte e mai bine pentru că-i o cantitate mai mică de zahăr, 15 grame spun ei că are lingurița aia de măsurare din care produci o porție pe băț.

Revenind, aparatul este așa un pic de jucărie și nu cred că face față unei petreceri cu copii mulți pentru că inițial trebuie încălzit 5 minute, trebuie oprit pentru a adăuga zahărul, trebuie pornit iar pentru a face vata de zahăr și ultimii doi pași pe repeat pentru fiecare porție. În plus, scrie-n carte că nu poate fi folosit mai mult de 25 de minute și trebuie lăsat să se răcească. Deci cam 4-5 porții poți produce la o tură.

Oricum, overall, sunt mulțumit pentru că am doi copii fericiți. S-au bucurat tare că putem produce în casă norișori albi mai ales că în perioada asta nu părăsim domiciliul.

Aparatul costă 129 lei și se găsește săptămâna asta la Lidl. Detalii aici.

Da, știu, zahărul e nașpa și ar trebui să-mi distrez copiii cu rucola și roșii cherry.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Aparat vata de zahar kaufland