Eroare la pasul în care trebuie să alegi ora – sistemul nu afișează nimic în listă

Preponderent eroarea apare pe macOS și iOS. Până acum avem așa:

Funcționează pe:

  • Microsoft Internet explorer / Edge
  • Google Chrome pe Android
  • Google Chrome pe Windows
  • Google Chrome pe MacOS
  • Firefox pe macOS
  • Firefox pe Windows

Nu funcționează pe:

  • Safari pe macOS
  • Safari pe iOS
  • Google Chrome iOS

Soluția este să încercați de pe alt sistem de operare și/sau alt browser, desigur. Actualizez lista pe măsură ce primesc și alte comentarii pe această temă.

Nu mai sunt locuri. Putem să ne programăm în alt județ?

Da, la pasul în care vă pune să alegeți instituția la care vreți să vă înscrieți, selectați alt județ în locul celui selectat implicit și care corespunde adresei din buletin și vă afișează alte localități.

Sistemul afișează că nu mai sunt locuri

Am reușit să programez pe cineva încercând de mână, random, diverse instituții și diverse zile chiar dacă sistemul afișa că nu mai sunt locuri. Cred că are o limită sub care afișează automat că nu mai sunt locuri din motive organizatorice, probabil.

Programările pe firmă

Aici nu am testat dar am primit următorul comentariu:

Sa stii ca pe windows cu firefox nu ai optiunea de gestionare persoane juridice. Nici pe edge. Nici pe mobile version. Doar pe chrome. Sunt mai multe buguri acolo decat se vad la o programare obisnuita.

Programările celor cu probleme cronice

Se pare că sistemul nu știe nimic de ei și că listele trebuiau trimise de medicii de familie, liste care nu se regăsesc în sistem și cei sub 65 de ani cu boli cronice nu se pot programa în sistem.

Ruxandra a sunat la ei și are două update-uri pe tema asta:

edit1: nici via DSP nu m’am putut programa, platforma are acelasi fail si pentru ei la <65

edit2: foarte amabilul domn din callcenter-ul DSP m’a sunat acum sa’mi spuna ca e o eroare in sistem si se lucreaza la ea si ca maine (nr 16.01.2021), probabil, ar trebui sa ma pot programa. hope so!

Poți programa mai multe persoane cu un singur cont?

Da, poți. Trebuie doar să le adaugi datele în lista de beneficiari și de acolo poți să-i programezi individual. Nu este nevoie să faci un cont pentru fiecare persoană pe care vrei să o programezi.

Nu te poți loga în sistem

Am citit în multe comentarii că un clear cache și un clear cookies din browser rezolvă problema.

Dar tu de ce te-ai ocupat de programări?

Ne-am programat părinții și am ajutat alți prieteni să-și programeze la rândul lor părinții lor. Mie mi-a fost mai simplu să le preiau credențialele și să mă ocup eu și așa am descoperit mare parte dintre bug-uri.

Ocupați-vă și voi de programări și ajutați și voi pe cei care nu au treabă cu internetul și sistemele online. Mai dăm un șut pandemiei acolo unde îi e greu voinicului, să o mai moleșim un pic că poate se plictisește de noi și ne lasă în pace.

Click AICI pentru programări.