Ieri am văzut un individ în parcarea subterana de la Promenada cum a venit el frumușel la barieră, pe picioarele lui, a apăsat pe buton și a luat o cartelă și s-a cărat să-și scoată mașina din parcare. Parcarea e gratis pentru primele două ore. S-a dus, și-a validat tichetul și a plecat fără să plătească.

Cel din mașina care stătea la coadă la intrare la barieră nu a trecut de barieră chiar dacă se ridicase pentru că tichetul respectiv îl luase individul de mai sus. Să vezi claxoane și nervi în spatele lui pentru că nimeni nu văzuse ce se întâmplase.

Acum Promenada mall este într-o zonă plină de clădiri de birouri. Am impresia că este o practică curentă acolo să vii la birou și să-ți lași mașina parcată la mall și să pleci seara fără să plătești nimic.

Nu știu dacă metoda funcționează și la alte mall-uri. De exemplu, la Băneasa Shopping City e instalată și o cameră la barieră care-ți citește numărul. Dar, de multe ori, când aveam numărul murdar, identificarea era greșită și cu toate astea ieșeam fără probleme cu cartela cu care plătisem parcarea.

Voi să nu faceți așa. Acest articol doar semnalează un furt și atât.

underground-car-park-1032598_1920.jpgCe mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • teapa tichet promenada