Noutățile de astăzi de la IKEA 🙂 :

  • Cel mai mișto și simplu mobilier care se găsea sub gama cu numele BESTA acum nu mai există – reveniți dumneavoastră după 16 aprilie pentru un besta mai frumos și mai cu moț.
  • Nu-ți mai emite nimeni nicio factură. Sunt doar niște automate cu cel mai puțin user friendly software de emitere facturi existent pe acest pământ. Scrii ceva într-un câmp, apeși cu mouse-ul pe validare, scrii ceva într-un câmp, apeși cu mouse-ul pe validare și tot așa vreo 15 câmpuri. În plus trebuie să bagi toaaaate datele de pe bon (nr. bon, casa la care a fost emis și suma).
  • Transportul se taxează la kilogram. Un leu kilogramul. Până acum era ceva cost fix pentru un număr limitat de colete și 5 lei pe colet în plus (chiar dacă era un dulap sau o vază de 500g acel colet 🙂 ).
  • Au făcut multe ghișee de retur în locul unde erau ghișeele de facturi. Nu știu dacă să mă îngrijorez sau să mă bucur. 🙂
  • În zona de încărcare marfă aveau un angajat care avea grijă să staționeze acolo doar cei care aveau de încărcat marfă. Acum nu mai au acel angajat. Acum parchează acolo toți mârlanii (se întâmpla pe la 13:30 încercam eu să găsesc un loc ca să-mi încarc marfa).
  • IKEA a ajuns loc de plimbare pentru părinți/bunici/bone cu copii. Deși magazinul era full, la case nu era nimeni (vorbesc de ziua de marți).
  • Parcarea era plină ochi cu cei care veneau să mănânce celebrul cremwurst. Nu mai zic de zona de case de jos unde nu puteai să treci cu căruciorul cu cumpărături de cozile de la cremwurst. Pare că hotdog-ul este noua șaorma. IKEA arăta astăzi la prânz ca o șaormărie mai mare, cu parcare mare în față și uși batante.

Bucharest+AIR head 134186367694

PS Am cumpărat de vreo 3000 de lei niște treburi pentru birou, asta ca să nu-mi aud comentarii pe diverse teme.