De multe ori am simțit nevoia să mă ridic de la birou și să întrerup o convorbire. E vorba de două tipuri de convorbiri telefonice enervante pe care o parte din colegi le practică. Prima este aceea în care trebuie să te dai mare că muncești în fața șefului și atunci te învârți în birou și vorbești cât poți de tare cu un client și îi explici ce minunății poate el să cumpere de la tine. A doua este acea în care vorbești cu prietenii și povestești în amănunt ce ai făcut aseară, minut cu minut și dai o descriere amănunțită a cozonacilor pe care i-ai gătit cu mult drag pentru întreaga familie minunată :).

Există o jucărie care poate să ne ajute în lupta pentru liniște. Se numește GSM Jammer și face ceea ce zice: bruiază convorbirile telefonice pe mobil. Când convorbirea este aproape de apogeu apăsăm pe buton și gata! Sănătate! Liniște… cel mult niște „alo, alo… alo ” pe un ton iritat.

Funcționează pe o rază de 10m și încape în buzunar. Este util și pentru ședințele în care toată lumea vorbește la telefon.

A doua jucărie de vineri este un breloc care poate să emită pe infraroșu o serie de semnale de închidere pentru o gamă largă de televizoare. Se apasă pe un buton iar televizoarele din zonă se închid brusc. Util la prezentări, magazine de electronice și chiar acasă la prieteni. În general rezultatul este că lumea înnebunește de furie și își descarcă toate blestemele pe televizor.

Mai multe detalii despre GSM Jammer aici.
Filmulețe și mai multe detalii despre breloc aici.

Credeți că dacă mă duc într-un bar și închid televizorul la o fază de gol când joacă echipa favorită, o să scap? 🙂

Răzvan