Ieri mi s-a stricat pistolul (declanșatorul cum îi spun ei) de la aparatul de spălat cu presiune cu care mai curățam mașina și prin curte. Era o mică fântână arteziană în mâna mea.

Inițial am zis că să stai să vezi că o să mă coste de o să mă rupă și că poate e timpul pentru unul nou. După ce am săpat pe marketplace-uri și alte magazine de scule, am ajuns pe amazon unde o piesă de genul ajungea și pe la 35 de lire fără transport.

Când deja mă resemnasem, am zis să-ncerc și pe site-ul producătorului / importatorului din România. Și surpriza a fost maximă! Au catalog mare cu piese de schimb în care poți să cauți după part number-ul de pe spatele produsului. Zece caractere mai târziu aveam în față schița completă a aparatului cu codurile corspunzătoare. Următorul pas a fost că am selectat codul din poză, am adăugat în coș și astăzi m-am trezit cu produsul la poartă.

Deci genial. Servicii post vânzare de toată frumusețea. Bine, prețul afișat era de 45 lei la care s-a mai adăugat o steluță de mai jos în care se specifica faptul că prețul nu conține TVA și încă două steluțe cu transportul de 20 lei (fără TVA) pentru comenzile sub 100 lei. Și au doar plata la ramburs. Dar, overall, am iești foarte bine având în vedere că e o jucărie foarte utilă și se găsesc piese de schimb la trei click-uri distanță.

Cumva asta m-a convins că de acum înainte Bosch va fi alegerea mea la următoarele achiziții.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Piese de schimb bosch electrocasnice