Emag vinde hârtie de copiator noname păcălind consumatorul că ar fi brand Xerox

UPDATE

Am primit informația de mai jos de la emag și am și verificat între timp marca varicopy care este înregistrată chiar de Xerox. În continuare rămâne dilema mea cu de ce nu scriu nimic pe ambalaj despre faptul că e produsă de Xerox? E o calitate atât de neconformă cu brandul Xerox încât nu vor să se asocieze cu așa ceva? Și dacă e așa, de ce apare în magazinele online totuși sub brand-ul Xerox?

Hârtie bună și ieftină, fie vorba între noi. Am cumpărat o cutie cu 5 topuri crezând că este ceva variantă ieftină de la Xerox pe nume VariCopy pentru că am avut încredere în titlul pus de emag și de faptul că este trecută la filtre ca fiind producător Xerox.

E un pic cam transparentă dar pentru scos teme și fișe de școală și drafturi de tot felul de documente și facturi este senzațională. Notă: am testat-o pe imprimante laser, nu știu cum se comportă cu imprimantele cu cerneală.

Și da, sunt mulțumit, dar nu-mi place de metoda de vânzare prin păcălire a consumatorului.

Ești cârcotaș! De fapt zic Xerox în sensul de copiator

Se poate și asta doar că, după cum spuneam mai sus, este în categoria Xerox.

Și mai mult de atât în descriere este ditamai sigla Xerox care te duce, nu-i așa, cu gândul că e produsă de Xerox.

Și descrierea este furată de la varianta Business de hârtie de copiator de la Xerox.

Oricum, eu nu am reușit să găsesc vreo asociere între acest vari copy și brand-ul Xerox, ceva oficial. Poate greșesc eu.

Dar poate e chiar Xerox și nu știi tu!

Pe site-ul Xerox n-am găsit decât variantele acestea de hârtie vândute de ei. Nu e nimic în listă care să semene cu treaba asta portocalie vândută sub formă de Vari Copy

Pe ambalaj nu e nici urmă de cuvânt Xerox. Mă gândesc că ar fi putut scrie măcar așa mic într-un colț că e produsă de ei chiar dacă e o variantă mai ieftină și mai rușinoasă.

Iar te-ai luat de emag!

Sunt client fidel și, din păcate pentru ei, la ei văd bubele pentru că în altă parte mă duc mai rar mai ales de când am easybox sub nas. Și da, această hârtie vari copy este vândută cu „Xerox” în titlu pe majoritatea site-urilor românești de comerț electronic. Probabil că e ceva brand ieftin care s-a hotărât să facă o șmecherie și a băgat așa pe sub preș descrierea asta la toți vânzătorii.

Și e totuși destul de nasol ca un lider de piață să promoveze astfel de practici mai ales că majoritatea magazinelor mici copiază astfel de metode pentru a încerca să replice acest model de succes în speranța că vor da lovitura.