Din seria cum poți să-ți ții colegii ocupaţi astăzi „Cube warfare”.

Armele de luptă pentru birou nu sunt foarte la modă la noi sau sunt la modă dar cunoscute sub formă de capace, hârtie mototolită sau pixuri. Nişte companii de gadgeturi au perfecţionat ideea şi au inventat următoarele:

Maimuţa superman-praştie. Foarte eficientă. Rază mare de acţiune, obiect mare care zboară prin aer şi complet inofensivă (din pluş).

Lansator de rachete controlat de pe computer. Există trei variante: simplă, cu web cam incorporat sau fără fir. Are o rază medie de acţiune dar îi sperie pe cei din jur. Rachetele sunt din polistiren şi nu provoacă răni.


Pistoale cu capse sau cu săgeţi de polistiren. Variante multiple, cu ţintă cu laser sau cu ţeavă lungă pentru o ţintă mai bună.


Pentru pasionaţii de istorie şi pentru o satisfacţie deosebită în momentul în care se atinge ţinta, armele balistice. Sunt nişte replici în miniatură a catapultelor. Se pot folosi diferite obiecte de mici dimensiuni. Se pot încerca lovituri peste dulap sau plante mai înalte.


Pentru cei care au biroul într-o zonă cu ierni lungi, aruncătorul de bulgări de zăpadă.


Şi în final favorita mea şi pentru cei care vor să lupte singuri împotriva tuturor. Mitraliera grea dotată cu o bandă cu 24 de proiectile uşoare:


Pe lângă bătăliile care se pot organiza, aceste jucării mai pot fi folosite şi pentru feedback instant. De exemplu poţi să-i mulţumeşti colegului care ţi-a plasat „inteligent” rezolvarea unei probleme.

Şi nu uitaţi câştigarea unei bătălii este 90% strategie.

Răzvan