Câți ani trebuie să te lași de fumat ca să-ți cumperi o Tesla?

9 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

M-am lăsat de fumat de aproximativ o lună. Bine, nu m-am lăsat chiar de fumat. M-am lăsat de iQos, un fel de țigări electronice pe care le folosesc de doi ani.

Și pentru că desigur există o aplicație pentru orice, mi-am instalat și Smoke Free cu care poți să urmărești anumiți parametri și poți să-ți pui niște target-uri în viață. Aplicația îți calculează automat peste cât timp poți să-ți cumperi gadget-ul mult visat din economiile făcute din faptul că nu fumezi.

Eu mi-am pus două dorințe: un Sony Alpha A7R III și o Teslă. Rezultatul? Pentru aparatul foto mai am doi ani jumate și pentru Tesla cam 50 de ani. Nu mai e mult! 🙂

Oricum, ce voiam să zic este că, teoretic, dacă ești nefumător, la 65 de ani ai putea avea 100.000 EUR în cont doar dacă ai pune zilnic 15 lei într-o pușculiță în loc să-i duci la chioșc. E ca în bancul ăla:

Ea: Știai că dacă nu ai fi fumat și fi strâns banii ăia într-un cont de economii, adunând și dobânzile aferente celor 15 ani, ți-ai fi putut cumpăra un Ferrari?

El: …Fumezi?

Ea: Nu.

El: Atunci unde naiba ți-e nenorocitul ăla de Ferrari?!

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

1 comentariu

  1. Tot o luna am si eu de cand nu mai fumez. Asta dupa 30 de ani de tabac…
    #încărezist

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.