razvanbb

joi, 31 ianuarie 2019

Cam aici am ajuns în România cu respectul față de polițiști…

7 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Mio MiVue 688

Produs din oferta E-Day.ro

899,00 lei

Vezi detailii

7 comentarii

  1. Dacă înteleg bine, ăla a trecut desi polițistul ii face semn sa oprească?

  2. Păi eu zic că poți schimba titlul postării.Explicația pentru care am ajuns aici e fix în filmare.Reacția polițistului când nu sunt respectate indicatiile lui e să se ia cu mâinile de cap.Nu cred că există așa ceva prevăzut în lege, în schimb se prevede foarte clar ce trebuie făcut dacă nu îi respecti indicatiile.Și zău dacă-l văd că are cea mai mică intenție sa facă asta.

  3. Horror. Intersectia aia oricum este iadul pe pamant. Am ajuns sa conduc cu 5-15 minute in plus in fiecare zi doar sa o ocolesc.

  4. nu ca as vrea sa ii gasesc vr’o scuza respectivului, dar nu ar trebui ca politistul sa faca semnele alea cu niste accesorii luminate?
    la cum trece masina aia pe acolo.. sunt destul de convins ca soferul nici n-a vazut ca e un politist in intersectie.
    stim foarte bine ca sunt o gramada de soferi care nu au un sistem eficient pentru dezaburire si unii nu au nici macar stergatoare suficiete.
    evident, asta nu il face mai putin periculos pe sofer si nu inseamna ca nu ar trebui sa fie intrebat de sanatate pentru viteza, neatentie si eventuale alte nereguli care au condus la consecinta (neoprirea la semn pent urc aprobabil nu a vazut semnul).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Statistici Google Analytics