Bitdefender BOX 2 disponibil la precomandă

6 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

UPDATE E în stoc la emag și e acum redus la 799 lei de la 999 lei.

Dar livrează doar în SUA și în Puerto Rico (gratis, ce-i drept 🙂 ). Trebuie să rog un prieten să-mi cumpere de acolo. Ultima experiență cu Bitdefender BOX 1 nu a fost una fericită și am fost chiar certat și jignit de un băiat de la Bidefender. Sper că a doua încercare va fi una mai fericită.

Eu în continuare cred că e o idee mișto de a avea un singur device care să-ți protejeze toată rețeaua mai ales că acum avem frigidere care și becuri care se conectează la internet.

Costă 200 USD și ai un an de abonament moca. Livrările încep cu 6 decembrie. Nu știu cât va fi abonamentul. Detalii găsiți aici.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • bitdefender box pret
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

5 comentarii

 1. Am vazut la manafu: Box 2 va fi produs in Satu Mare, în fabrica ZES Zollner Electronic. Pretul va fi 999lei (abonament 1 an inclus) iar dupa aceea: 99$/EURO pe an.

 2. PS: Ar fi super tare sa il pot testa inainte sa il cumpar. Am destule device-uri IoT/non IoT in casa care transmit date 🙂
  Laptopul sta bine mersi cu Bitdefender de 3 ani. Imediat apar cei care se plang de consumul de resurse. Cel mai probabil au testat Bitdefender2011 sau o versiune foarte veche. Ultimele sunt foarte bine optimizate si nici nu sunt simtite de laptop.

 3. Uite ce mi-a zis despre lansarea in Ro
  Cristian Manafu: Q1 2018, odata cu Germania si alte tari din Europa!

  • Acum ma uitam ca apare si in DE. Se poate ca asta sa fie o ocazie buna sa imi imbunatatesc un pic cunostintele de security.

 4. fie vorba intre noi, faci „awareness” la un produs care nici nu ni se adreseaza (conform informatiilor prezente in articol)
  presupun ca are relevanta… doar pentru ca este vorba de un produs gandit in romania (si facut in china)

  PS. pt produse facute special pentru usa, 99% s-ar putea sa ai nevoie de convertor de la 110v la 220v 😉 altfel experienta cu BOX 2 va dura mai putin de 5.. secunde
  PS#2. firewall „customizat” + optiuni de parenting (aka internet access „policies”) exista deja la routere de cel putin 100$ => ideea nu e noua, dar cand te adresezi americanilor stii ca e mai important e ambalajul / prezentarea / aplicatia mobila / pretul premium

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.