Am văzut un domn în vârstă gustând din borcanele sigilate de pe raft

14 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Săptămâna trecută am cumpărat de la mega două borcane de ardei capia în oțet. Când am ajuns acasă am constatat ca unul dintre ele avea conținutul stricat și puțea îngrozitor. Am zis că se mai întâmplă și că noroc că am luat două.

În seara asta am înțeles și de ce. Intre rafturile de la mega, un domn în vârstă a gustat din mai multe borcane de ardei iuți murați. Gustat direct cu gura din borcan. Pe al patrulea l-a și dus acasă și l-a cumpărat. Celealte trei le-a lăsat pe raft să le cumpere altcineva cu tot cu bacteriile lui . Lui nu i-au plăcut. 

Așa că verificați ce cumpătați și verificați dacă borcanele au fost desfăcute.

Recunosc că la asta nu mă așteptam. Am crezut că totuși suntem mai civilizați de atât. În urma scandalului pe care l-am făcut, domnul s-a justificat simplu : „voiam să văd care e mai bun „.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

5 comentarii

 1. Bunica-mea venea in fiecare zi acasa cu o sticla de suc de la magazin. La un moment dat a intrebat-o tata de ce tot ia suc zilnic: i-a zis ca se dau gratis la magazinul din colt. Asa a inceput Alzeihmer…

 2. Sora-mea a vazut-o pe o tanti cum baga unghia in pachetele de unt ca sa guste si apoi le punea inapoi pe raft. Cand a gasit unul pe placul ei, l-a pus in raft pe cel incercat si a luat unul nedesfacut.
  Nu mi-ar fi trecut prin minte sa ma uit la pachetul de unt. De atunci o fac.
  Eu am vazut-o in Cora pe o tanti care desfacea pachetele de malai. La fel, cand a gasit malaiul ideal, a pus punga desfacuta in raft si a luat alta noua. Cand am intrebat-o ce face a inceput sa se balbaie si a plecat (cu punga cea noua de malai 🙂 ).

 3. Imi aduce aminte de un banc:
  Ajunge unul mort de sete la o fantana si acolo vede o babuta care tocmai se stergea satisfacuta la gura dupa ce golise cana. Asta disperat, cum sa bea dupa ce a baut babuta, ca ii era scarba… se gandeste el, isi zice ca pune gura pe la toarta canii. Dupa ce galgaie zdravan, babuta se uita la el cu simpatie si ii spune: „ia te uita maica, pe acolo am baut si eu…”

 4. Deci acum nu mai verificam codul de bare sa nu fie pretul gresit ci verificam mai intai integritatea produsului.Buna afacere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.