Te-ai protejat toată vara și acum te simți vulnerabil pentru că ești obligat să-ți duci copilul zilnic într-o comunitate unde se distribuie de obicei viruși la liber? Nu ai încredere în faptul că sunt respectate normele de protecție sau în onestitatea părinților când își trimit copiii bolnavi la școală? Nu crezi că infrastructura medicală va fi în stare să susțină un val de îmbolnăviri?

Nu ai alt motiv în afara neîncrederii în sistem? Există o soluție!

O fetiță din Iași nu merge la școală și face cursuri online pentru că părinții ei nu sunt de acord să poarte mască și să se murdărească pe mâini cu dezinfectant. (articol aici)

Practic asta este soluția! Declari la școală că nu ești de acord cu măștile și dezinfectantul aplicat copiilor și ei vor fi obligați să-ți instruiască copilul de la distanță prin mijloace electronice… problem solved!

Nu vorbesc aici de motivația părinților din Iași referitor la purtatul măștii în școală. Vorbesc strict de faptul că există o soluție prin care poți ține copilul acasă să facă școala online.

PS Ambii mei copii fac școală online și merge foarte bine. Au fost câteva probleme tehnice și mai apar din când în când întreruperi, dar acum cumva pare că au reușit să intre într-o rutină și profesorii și elevii.