[video] Test cană pentru aprins cărbuni de la Landmann

10 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Pentrru că Cetin este un influencer adevărat, în secunda în care a pomenit de un device care mi-ar putea face viața mai ușoară la grătar am comandat fără să clipesc.

Aseară am făcut și un test și am și filmat. Rezultatul este satisfăcător mai ales pentru gratargiul din mine care nu există.

Am urmat instrucțiunile de pe cutie, am umplut cana cu cărbuni, am pus hârtie la bază și i-am dat foc. După 20 minute, fără să suflu, fără să zgândări cărbunii, fără alte lemne și lemnișoare aveam un nucleu de jar foarte bun peste care puteam construi grătarul adevărat. Mai rămânea să-l întind pe toată suprafața și să torn un alt strat de cărbuni.

Sunt mulțumit de rezultat, recunosc!

Se poate cumpăra de la eMAG cu 50 lei.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

6 comentarii

  1. Ardea foarte frumos o piramida micuta de lemene in alea 20 de minute cu acelasi rezultat final.

  2. Recomandarile scrise sunt bune insa lipsesc si filmarile de calitate cu editari care sa demonstreze si calitatea, eficienta sau utilitatea produsului. Si aici vii tu.

  3. Recomandare: asa cum arde lumanarea, adica flacara este deasupra si combustibilul este dedesubt, pune carbunii aprinsi peste patul de carbuni (in ideea ca nu ajung pentru gratar doar carbunii aprinsi in cana).

  4. Nu vreau sa fiu troll, dar are la Kaufland o dracie similara de la inceputul primaverii, e 30 lei (29 mai precis) si e ventilata mai bine. In 10 min iesea flacara turbata deasupra carbunilor, erau incinsi de numa.

  5. @razvanbb cam complicat 🙂 raman la piramida de ciocalai

  6. Fix acelasi dispozitiv e la orice Kaufland cu 29,99 lei.La tine a durat mai mult probabil pentru ca ai pus prea mult carbune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.