Viața nu are sens? :)

7 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Acum câteva zile aveam o discuție cu soția pe tema comportamentului celui mic. Nu știam dacă să ne bucurăm pentru faptul că de câte ori îi cumpărăm o înghețată mănâncă doar un sfert din ea și implicit consumă mai puțin zahăr sau să ne supărăm că dăm bani aiurea și aruncăm desertul pe un sfert consumat. Și cum stăteam noi așa să analizăm și să aprofundăm subiectul, nepoata noastră simpatică ajunge la următoarea concluzie: Vedeți? Încă un punct pentru „viața nu are sens”. 🙂

Așa și cu tehnologizarea procesului de învățare. Investești într-o tabletă  ca să citească dar ai vrea să n-o folosească prea mult. Investești într-un monitor nou pentru că e important să aibă ce e mai bun când programează dar ai vrea să nu stea prea mult cu ochii în el.

În această ordine de idei, evoMAG a început campania Back to School. Mai jos găsiți o selecție cu produse la ofertă în perioada 22 august – 3 septembrie:

Toți clienții care cumpără de la evoMAG pe perioada campaniei pot câștiga o imprimantă premium de la Samsung în valoare de 1599 lei.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

1 comentariu

  1. „Toți clienții care cumpără de la evoMAG pe perioada campaniei pot câștiga o imprimantă premium de la Samsung în valoare de 1599 lei.”
    Daca dadeau un aparat de sudura trifazic cadou era cam acelasi lucru. Ca e greu sa te gandesti sa dai cadou ceva care are legatura cu campania, si anume – back to schoool.
    Hai sa vindem noi, evomag, imprimanta asta si dam 3 vouchere cadou ptr rechizite sau altceva din campanie sau dintr o campanie viitoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.