Tu cum tai salamul? :)

5 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Pentru că încă văd multă lume cum se chinuie cu salamul, am zis să fac un scurt tutorial video. 🙂

Cred că deschid o nouă serie despre cum să ne comportăm în bucătărie. 🙂

Avem până acum:



Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • zoso despre salam
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

13 comentarii

  1. i-ai cerut voie lui Salam sa apara in prezentarea ta? Ai grija..

  2. lasa, ca nici cu manutele alea indemanatice ale tale nu mi-e rusine…
    in plus, problema se poate pune si altfel: daca ai decoji salamul inainte sa il tai ai putea ca in timpul unei vieti sa mananci mult mai mult salam decat daca l-ai decoji dupa, nu?
    dar salamul find oarecum nesanatos pentru organism, o cantitate mai mare de salam consumata ar putea sa iti creeze probleme de sanatate mai mari. Si atunci, se pune problema – preferam sa pierdem timpul curatand salamul aiurea, sau sa nu avem timp de loc? fiind noi disparuti prematur datorita problemelor legate de consumul excesiv de salam?
    a, mai stiu eu un mod prin care termini treaba mai rapid daca nu cureti coaja inainte de taiere, dar implica si faza a doua – mancatul. NU implica si faza 3 -stim noi care e aia – pentru cei care isi inchipuie ca propunerea ar fi sa il mancam cu tot cu coaja…

  3. Pai cum adica cum tai salamu’? Fara numar! La valoarea mea nici n-as putea altfel… 🙂

  4. problema e ca ramane salam belit si se usuca 😛

  5. vine perfect acest tutorial dupa ce am venit in avion cu Carmen Serban. Numa’ zic :))

  6. Salam?! Ce e aia? Doamne, de cand n-am mai mancat… Cre ca la televizor l-am vazut ultima oara. Aa, de fapt nici pe ala nu-l mai deschid de vreo 4-5 luni.

  7. + pentru decojit.Eu il decojesc,si pe urma il tai la robot,il pun intr-o cutie si gata.Problema e pe prietena/mama ca sa spele robotul :)).

  8. Salamul nu e bun, cica 😀

    P.S. Ce cutit ceramic avem 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.