Trebuie să fie extrem de frustrant să câștigi puterea și să nu știi ce să faci cu ea

35 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Cred că este extrem de nasol să ajungi la putere și să constați că poporul nu se transformă într-o masă amorfă de slugi așa cum se-ntâmplă la tine pe moșie.

Trebuie să fie extrem de frustrant să constați că managementul unei țări nu are legătură cu schemele pe care le faci tu la tine-n județ.

Cred că este extrem de nasol să trebuiască să minți în fiecare zi. Să încerci să minți electoratul despre piedicile pe care le întâmpini la fiecare pas în încercarea ta de a implementa fițuica aia cu care ai câștigat alegerile, că program de guvernare nu pot să-i spun.

Trebuie să fie extrem de frustrant să te trezești într-o dimineață cu puterea în mână, să te crezi acel Zeus dotat peste noapte cu trei perechi și să nu poți să-ți șetergi, cu o sprânceană ridicată, trecutul infracțional care te urmărește și-ți pătează imagina.

Cred că este extrem de nasol, având puterea în mână, să nu poți modifica legislația pentru a sustrage mai ușor banii de la buget.

Trebuie să fie extrem de frustratnt, după ce ai câștigat alegerile cu o organizație foarte bine pusă la punct să nu fii în stare să găsești o echipă unită și supusă care să stea la guvernare mai mult timp.

Cred că este extrem de nasol să ai puterea în mână și să nu fii în stare s-o folosești.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

2 comentarii

  1. Sper din tot sufletul ca Mr. Ciolos n-a participat la alegeri fix din motivul asta… ca n-ar fi avut cu cine guverna.
    Si mai sper ca in timpul asta, as we speak, cineva primeste un telefon, sau un email, sau o cizita decla dl. Ciolos, in care e intrebat daca, la o adica, in eventualitatea in care, etc.,etc., ar fi dispus sa participe la actul de guvernare dintr-o functie potrivita pregatirii pe care o are.
    Si poate ca in timp ce am scris prostia asta, lista cu ‘cei 10000 de specialsti’ s-o fi imbogatit cu 1-2 la nivel national.
    Asta sper: ca Ciolos isi strange oameni onesti in toara tara, ca sa participe la alegeri si sa aiba naibii cu cine guverna. Nu cu toti cucii si popiiiiii si secretarele si soferii.

  2. ” Power is nothing without control” – Pirelli.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.