Pentru că văd că e la modă să introduci în social media obiecte, pisici, lucruri dragi și alte pasiuni de prin casă, m-am hotărât să-i fac cont jucăriei mele favorite.

Știu că o fierătanie n-are suflet și că este relativ penibil să fac asta și că n-are nicio șansă în fața unei pisici în proprietatea unui specialist în PR, dar am zis să-ncerc măcar. 🙂

Așa că deschid astăzi o luptă măsurată în followers cu pisica Ruxei. I-am deschis cont Imprezei mele dragi pe care am început s-o modific și care suferă din această cauză. De câteva zile nu mai este cum era la începutul relație noastre (adica din fabrică 🙂 ) și în câteva zile va suferi și o operație estetică la partea de aerodinamică.

E drept că o să fie o luptă foarte grea. Domnul Sony (pisica Ruxei) are deja 33 de followers și are contul deschis de ceva vreme. SubaruBB este tânar de 30 de minute.

Așa că, dacă vă pasă de Subaru sau de lupta împotriva pozelor cu pisici sau dacă vă interesează cu adevărat suferința celor 300 de cai de sub capotă, vă invit să dați follow pe twitter contului subarubb.

Să-i fac și pagină de facebook? Ah, stai, i-am facut deja pagină de facebook aici. 🙂