Din seria “ce mai avem nevoie prin bucătărie deși nu ne trebuie”, astăzi rezolvarea a cel puțin două din stresurile mele.

Primul stres. Prosoapele de hârtie. Suportul pe care-l are în general toată lumea este sub forma unui băț. Metoda prin care se extrage un petic de prosop este prin folosirea ambelor mâini. Partea nasoală e că de obicei ești ud pe mâini că d-aia ai nevoie de prosop :). În acest mod udăm și celelalte prosoape de pe băț care nu au nici o vină :). Există o jucărie care știe să determine unde sunt găurelele de rupere și oprește derularea la timp. Astfel folosim o singură mână și sunt și eu mai fericit.

Detalii aici.

Al doilea stres este referitor la degradarea rapidă a alimentelor. Bananele care se înnegresc și punga desfăcută de chipsuri a cărei conținut nu mai are același gust a doua zi. Motivul? Aerul acesta care pe noi ne ține-n viață se pare că pe alimente le îmbătrânește și le degradează. Există și pentru problema asta o soluție. Un container de 12 litri care la fiecare închidere de capac se videază. Astfel putem stoca alimentele proaspete pe o perioadă mai lungă că tot e criză și e la modă.

Detalii aici.

Oare din cauza aerului îmbătrânim și ne degradăm și noi oamenii? 🙂

Răzvan