SIMEA – Sibiu (video)

7 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Imagini din fabrica.

Siemens Industrial Manufacturing, Engineerind and Applications (SIMEA) produce electronice speecifice chiar la Sibiu.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • simens sibiu
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

4 comentarii

  1. Avand in vedere ca e filmat (si) in aria de productie clipul asta e aprobat de Siemens pentru difuzare, asa-i? Ca-s curios care-i faza cu „toata placa se va rupe in 4 module individuale”? De obicei depanelarea se face dupa plantarea automata (SMD si THD) cum arata placa din stanga, nu dupa ce au fost plantate si celelalte componente si cositorite in val – placa din dreapta. Si nu mi se pare logic sa „rupi” un panel de 4 placi plantate si gata lipite cand e mult mai simplu sa o faci inainte de plantarea manuala – indiferent daca separarea e facuta manual sau de o masina specializata. Plus ca posibilitatea de a „rupe” gresit e mai mare cand placa e mai grea si valoarea rebutului in acest caz e mai mare decat in celalalt.

  2. Imaginea din ultimul cadru e filmată din Continental-Forum?

  3. „ruperea” placii se poate face oricand , chiar si inainte de SMD sau THT , totul depinde de mastile de fixare a placilor. La nivel de „amator” se lucreaza cu o singara placa , dar la nivel profesional se lucra cu cat mai multe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.