Practic nu mai avem nicio scuză să nu încercăm. 🙂

Eu sunt client Genius din prima zi și am ajuns să profit la maxim mai ales de treaba cu transportul gratuit la easybox. Da, da, am plătit un abonament anual pentru asta (99 lei), dar am economisit în total 1291 lei până în această secundă.

Și cum e cu transportul gratuit?

Uneori fac și mai multe comenzi în aceeași zi fără să-mi fac griji că trebuie să adun mai multe produse în coș și să dau comanda când m-am hotărât. Știu că nu e frumos dar am momente în care ocup în easybox vreo 3-4 lockere. 🙂

Și-mi e și foarte comod și simplu pentru că nu mai stau după curier. Mă duc să-mi ridic comanda când am eu chef și mai ales timp. De multe ori mi s-a-ntâmplat să ies mai ieftin comandând de pe eMAG, mai ales la cărți, chiar dacă la editură cartea era mai ieftină, dar aveam un cost suplimentar de transport (normal de altfel) care-mi creștea prețul cu mult.

Și apropos de Genius și livrare gratuită la easybox, e valabilă treaba asta și pentru partenerii înscriși în programul Genius din marketplace. Produsele pe care le vând eu prin eMAG marketplace (da, sunt și de partea cealaltă a baricadei 🙂 ) sunt relativ ieftine și de multe ori transportul este mai scump decât produsul în sine. Înscrierea în acest sistem mi-a crescut vânzările și în zona în care clienții abandonau comanda pentru că plăteau prea mult pe transport prin comparație.

Și chiar ai 60 de zile de retur?

Mai mult de atât am și profitat de returul în 60 de zile. Am avut un laptop cumpărat pentru firma unde conduc departamentul de IT format din mine, laptop care s-a hotărât să-și faca harakiri după vreo 45 de zile de la achiziție. Am fost foarte drăguț și am făcut un retur în timp ce în paralel comandam altul cu livrare în aceeași zi. Practic m-am dus la easybox, am lăsat returul și am luat unul nou. Ah, și am primit și banii instant pe card înapoi în momentul în care am lăsat laptopul decedat în locker. Fără service, fără întrebări de garanție, fără să pierd timp aiurea. Vă zic, cumva interacțiunea și modalitatea de lucru e la un alt nivel.

Am făcut și una mai frumoasă când ne-am cumpărat generator pe benzină la început de pandemie, generator pe care l-am returnat intact și nedesfăcut după 50 de zile de la achiziție. Fără întrebări, fără supărări, fără regrete…

Toate astea adăugate la povestea cu sursa de computer livrată în 15 minute, livrare care mi-a salvat seara alături de copil, mă țin alături de eMAG și de abonamentul Genius cu toate problemele pe care le-am semnalat eu de-a lungul timpului. Da, uneori e mai scump, uneori sunt parteneri marketplace care fac mișto de clienți, dar faptul că există un sistem și funcționează mă ține alături de ei de 15 ani.

Bun! Ziceai că e gratis 3 luni? Cum și unde?

Până acum aveam o perioadă de test de o lună, ceea ce pentru clienții mai puțin maniaci decât mine s-ar putea să fie destul de puțin. Așa că au extins perioada de testare la 3 luni și 7 comenzi efectuate în perioada asta.

Și da, nu ai niciun motiv să nu încerci. Ai trei luni în care

  • ai transport gratuit la easybox pentru milioane de produse, oriunde in țară
  • ai transport gratuit prin curier pentru produsele livrate de eMAG
  • Livrare rapidă – în aceeași zi pentru București și a doua zi pentru restul orașelor Genius
  • retur la easybox, cu banii înapoi instant (pentru produsele Genius vândute de eMAG, achitate cu cardul salvat în contul de client)

Și dacă tot nu te-am convins, eMAG mai pune pe masă și 3 vouchere de 10% discount, pentru câte o comandă la produse din următoarele categorii: 

  • 1 voucher pentru Fashion (îmbracăminte, încălțăminte și accesorii)
  • 1 voucher pentru Necesare zi de zi (de exemplu: băuturi, cosmetice, produse de îngrijire personală, de curațenie, scutece etc)
  • 1 voucher pentru Casă (grădină, auto, cărți, jucării)

Unde aplicăm pentru program? Uite aici pe emag.ro/genius aplicăm .

Așa, în cazul în care nu vă place și beneficiile nu vi se potrivesc, zic să nu uitați să dezactivați înainte de cele trei luni ca să nu fiți taxați cu 99 lei. (deși, acum realizez că și dacă faci o comandă în medie pe lună merită cei 8,25 lei pe lună).

Și da, toate cele de sus sunt din experiența proprie cu eMAG-ul (screenshot-ul de mai jos este de alaltăieri, de aia e suma mai mică la economii față de cel de mai sus 🙂 ) :