Știu că e o invenție veche dar pe mine încă mă fascinează. Practic te introduce în atmosfera filmului proiectând culorile dominante de pe ecran direct pe peretele din spate. Treaba asta pe mine mă face să mă gândesc că te adâncește și mai mult în atmosferă. Îmi vine în cap atmosfera de cinematograf unde în întunericul desăvârșit „ești lovit” de lumina de pe ecran și de lumina reflectată de obiectele din jurul tău. Cam așa mă gândesc eu că ar fi cu ambilight. Recunosc că nu am încercat niciodată. Recunosc că am două televizoare imense în sufragerie care merg de multă vreme și nu dau niciun semn de oboseală. Recunosc că tot îmi vine să-mi iau un televizor cu ambilight. Televizoarele mele sunt cu tehnologie de acum 9 ani, sunt super dumb (adică nu smart 🙂 ) și sunt folosite pe post de monitor conectate la receiver-ul operatorului de cablu.

Vreau ceva mai mult. Vreau să fie cu ceva sistem de operare pe el. Să fie smart. Să pot să mă dau pe net și pe youtube. Vreau interacțiune cu televizorul meu și vreau să mă simt ca la cinematograf. Și de asta mă tot frământă treaba asta cu ambilight-ul.

E o ofertă acum la Flanco cu un Philips cu diagonala de 107 cm care mă atrage. E la 2.299 lei redus de la 2.999.

Bine, au mai multe reduceri (de până la 50%) în perioada 19-30 iunie în campania ce poartă numele de Discount Days. 🙂 Campania este disponibilă și online aici dar și offline în magazine.

Res ebc8bf9dabe53219c4b1ea789373b68a

1000x1000 1