Sunt impresionat. Nu mi-am imaginat că se poate. Nu mi-am imaginat că poți să cobori niște râpe în viteză. Nici pe picioare și nici măcar pe ATV. Pădurea este făcută pentru plimbări vara și pentru schi extrem iarna :).

Se pare că totuși prototipul de skateboard de mai jos poate să meargă pe orice și pe oriunde. Mai puțin pe apă. Are în loc de roți niște șenile foarte bine puse la punct cu care poți să treci prin orice. Nu știu dacă ați avut plăcerea să vă jucați cu un skateboard. În general dacă ieși de pe suprafața destinată acestuia te împotmolești, ești aruncat prin aer și zbori suficient cât să cânți “I believe I can fly”.

Nivelul de adrenalină este și mai ridicat de motoarele montate pe el. Se pot atașa un motor electric ce împinge jucăria până la 30 km/h și respectiv un motor pe benzină care ne propulsează până la 60 km/h.

Și să revenim. Nu-mi puteam imagina că se poate inventa ceva dincolo de ATV cu care să te poți deplasa prin pădure. Diferența este că în cazul de față te poți strecura mult mai ușor prin anumite zone și ai și varianta electrică pentru a nu umple de fum și zgomot toată pădurea.

Filmulețul de mai jos vă arată că se poate.

Mai multe detalii aici.

60 km/h ????? Pe skateboard?

Răzvan