O ștafetă mai altfel

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Imaginea României în lume poate să arate și altfel. Poate să arate altfel la Olimpiadă prin sportivii români. Sportivi care se pregătesc ani buni de zile pentru această recunoaștere internațională. Practic au la dispoziție câteva zile să arate lumii ce pot să facă și asta și pentru ei și pentru România. Cred că e o presiune enormă pe umerii lor.

Întorcându-ne la titlu, astăzi am dat startul unei ștafete puțin mai speciale. Nu alergăm să înmânăm acel obiect simbolic următorului coechipier ci plimbăm o mașină prin țară. Nu sună prea sportiv, nu? 🙂 Ce legătură are asta cu olimpiada? Păi are pentru că mașina pe care o plimbăm noi este un model ce va ajunge pe mâna sportivilor medaliați la Londra.

Mă voi plimba prin țară cu mașina din filmulețul de mai jos și o voi înmâna lui Zoso la Brașov. E un Renault Mégane ce va ajunge la Timișoara la Tomata cu scufiță, la Cluj la TVdece și într-un final la Iași la Sorin Grumăzescu. Numele campaniei este: Stafeta Nationala Renault Megane Olympic.

Modelele Renault care vor fi acordate ca si premii olimpicilor romani la Londra sunt: Latitude, Mégane sau Twingo, in functie de treapta podiumului pe care vor urca. Acum mie mi se pare că stresul pentru ei va fi și mai mare. Nu se gândesc doar la glorie, se gândesc că primesc și o mașină. 🙂

Ce puteți voi face pentru noi? Să ne faceți din mână pe stradă când ne vedeți și să ne susțineți. 🙂 Eu sunt un pic mândru că într-un fel sunt mai aproape de sportivii români chiar dacă ceea ce fac eu este ceva minor pe lângă munca depusă de ei. Partenerul meu în această ștafetă este o brunetă pe nume Corina.

Și mai puteți face ceva drăguț. Până pe 12 august vă puteți înscrie pe www.megane-olympic.ro cu o poveste din viața voastră. O poveste care să reflecte spiritul sportivului român în viața voastră. Aveți șanse mari să-i întâlniți pe reprezentanții noștri la Gala de Premiere a Olimpicilor Medaliati la JO. Se vor alege 100 de ambasadori pe baza poveștilor scurte pe care le veți publica pe site. Mai e și un premiu mare cu un city break la Londra.

Renault face o treabă mișto cu faptul că le oferă mașini medaliaților.

PS Chiar îmi place că sunt în mijlocul acestei campanii, mă simt un pic privilegiat. 🙂

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

10 comentarii

  1. Prin Tg. Mures trece vreunul din voi? Daca da, cand?

    Drum bun! Si spor la filmat!

  2. @Vlad: Dada, eu si Zicu. In data de 10 august 🙂

  3. Bafta, sper sa iasa bine. Oare mi-ar da si mie Renault o masina vreo 40 de zile si mie? Just sayn’…wink, wink

  4. Sper ca veniti cand aduc „torta” la Bucuresti, nu? Si tu, dar si Corina, da? 🙂 Nu de alta, da’ cine, Doamne, iarta-ma, o sa filmeze… ?! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.