Sunt din ăla pe care-l apucă strănutul din senin, mi se înfundă nasul când îmi e petrecerea în grădină mai dragă, îmi curge nasul ca la balamuc dacă pătrund într-o încăpere pe unde s-au perindat pisici și nu reușesc să stau mai mult de 5 minute pe terasă dacă am uitat scaunele desfăcute și peste noapte au dormit felinele vecinilor comod la adăpost.

Sunt din ăla cu soluția de desfundat nasul după mine când simt că nu mai pot respira.

Acum vreo două săptămâni, în urma unei reclame TV (deși eram convins că pe mine nu mă ating cu mesajele lor), am descoperit ceva pe nume Flonase. Inițial, fără să citesc cu mare atenție instrucțiunile, l-am folosit ca pe orice puf din ăsta de nas încercând să tratez simptomele și mi s-a părut că nu are niciun efect. A doua zi, după ce am recitit, am constatat că e un fel de tratament. Îți dai dimineața câte un puf și nu mai ai nicio problemă toată ziua.

Efectele sunt geniale. Mi se-ntâmplă lucruri ciudate. Trec pe lângă niște flori din astea de pus pe instagram, simt mirosul care știu clar că-mi va provoca o reacție alergică și… nimic! Nu se întâmplă nimic! Nu mi se înfundă nasul, nu încep să strănut și respir în continuare bine. Mai mult, după doi ani de zile în care nu am reușit să mă bucur de terasă din motive de pisici din vecini, am reușit să staționez vreo patru ore și să savurez liniștea și plăcerea oferită de un spațiu relaxant fără să fiu deranjat de nasul meu și respirând normal și firesc.

Am auzit de la cineva că funcționează și la alergiile la câini.

Detalii găsiți aici la ANM pe site în prospect. Se găsește în farmacii dar nu se poate comanda online pentru că nu au încă nu știu ce licență. Dar se poate achiziționa farmacia de lângă voi.

Și nu, nu am primit bani pentru acest articol. Este doar un produs de care sunt încântat.

Si vă recomand să mergeți la doctor pentru alergii pentru că eu sunt programator la bază. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • flonase pareri