În capul meu sunt prea mari ca să aibă legătură cu sportul de viteză și prea elegante pentru sportul cu noroi. Practic mi se pare că nu-s capabile de sport de performanță pentru că au o problemă cu greutatea sau se îmbracă prea delicat și elegant ca să meargă la arat pe drumuri lipsite de orice urmă de asfalt. 🙂

Din acest motiv, Mircea Meșter (ăla micu’ de la AUTOCRITICA) m-a luat de o aripă și m-a aruncat într-un tur cu SUV-uri hibride. Un tur ce ne va ține pe drumuri o săptămână și un pic, cu opriri în niște locuri de vis. Un tur pe nume Cars & Roads.

Acum, mă gândesc să testez “U”-ul din SUV și să-mi iau bicicleta cu mine ambalată în husă. Să combin acest tur cu niște mini tururi în jurul locurilor de cazare. Să reinventez SUV-ul hibrid și să-i adaug în plamares trofeul de utilitară pentru sport. Recunosc că încă sunt în cumpănă, dar mă mai gândesc până duminică seara și revin.

Așa că începând de luni voi conduce pe rând următaorele modele: KIA Sportage, Lexus RX, Mazda CX-60, Mitsubishi ASX, Renault Austral, Subaru Forester (my first and only SUV love – pe vremea când nu avea rame la geamuri) și Suzuki S-Cross. Revin cu impresii legate de mașini și zonele în care vom ajunge. Detalii tehnice despre mașini găsiți aici de la master Șo.

See you in #CarsAndRoads by Michelin.

Deci? Să-mi iau bicla cu mine?

Green Partner: Autonom

Alimentat de: MOL România
Tehnologizat de: Server Config
Pornit de: VARTA xEV
Susținut de: Pago